Ontwikkelen en bouwen“meer met minder!”

iDea Compact is een professionele, jonge, onafhankelijke organisatie met ruim 90 jaar aan opgebouwde kennis en ervaring verdeeld over de 3 partners, op het gebied van ontwikkelen en bouwen. In elke fase van een huisvestingstraject vanaf initiatief tot en met exploitatie willen wij u graag van dienst zijn, de mogelijkheden zijn divers.

Naast de eigen expertise breiden wij indien nodig onze organisatie flexibel uit door inzet van ons brede netwerk. Tevens werken wij samen met collega-ontwikkelaars en beleggers om u nog beter te kunnen bedienen.

Ook initiëren wij zelfstandig (her-)ontwikkelingen van bestaande objecten en nieuwe locaties en onderzoeken wij de meest solide mogelijkheden tot realisatie.

Ruim 90 jaar aan ervaring
iDea Compact heeft ruim 90 jaar aan opgebouwde kennis en ervaring verdeeld over de 3 partners, op het gebied van ontwikkelen en bouwen.

Breed netwerk
Naast de eigen expertise breiden wij indien nodig onze organisatie flexibel uit door inzet van ons brede netwerk.

Zelfstandig en onafhankelijk
Wij initiëren zelfstandig (her-)ontwikkelingen van bestaande objecten en nieuwe locaties en onderzoeken wij de meest solide mogelijkheden tot realisatie.

De visie van dearchitect

geWOON architecten bestaat uit jonge en dynamische professionals met passie voor architectuur. Met ons team van architecten, bouwkundigen en opzichters is geen uitdaging te groot! geWOON architecten heeft ervaring met een breed scala aan projecten. De opdrachten verschillen van kleine woningbouwprojecten tot appartementencomplexen en van winkeluitbreidingen tot kantoorpanden.

De diensten worden aangeboden in alle stadia van het bouwproces; van haalbaarheid tot en met oplevering. De filosofie van geWOON architecten is gestoeld op drie pijlers: identiteit, interactie en duurzaamheid. In onze ontwerpen streven we naar het verrassend passende gebouw. Dit is het resultaat van de wisselwerking tussen onze inspiratie en de wensen van de opdrachtgever. geWOON architecten gaat altijd uit van de identiteit van de gebruiker. Omdat alle gebruikers of opdrachtgevers anders zijn, vormt zo elke opdracht ook echt een nieuwe opgave.

Dé Zeeuwsemakelaar anno nu

Neeskens Makelaars is hét Zeeuwse makelaarskantoor anno nu. In 40 jaar tijd is ons makelaarskantoor uitgegroeid tot één van de grootste spelers op de Zeeuwse woningmarkt. Met vier vestigingen door heel Zeeland hebben we een groot bereik en zijn we thuis in de hele provincie.

Enthousiaste vakmensen
Ons jonge, creatieve team bestaat uit vijftien enthousiaste vakmensen. Iedere dag zetten wij ons weer in voor onze klanten. Dat doen we vol passie, iedereen met zijn of haar eigen specialisme. Of het nu gaat om onze deskundige makelaars en taxateurs, marketing specialisten of fotografen: ons doel is om continu het hoogst haalbare resultaat te bereiken. Wat uw woonvraag ook is.

Meer informatie?

Wilmar en Anne staan graag voor u klaar aan de Eendrachtsweg 9 te Tholen. Onder het genot van een kop koffie wordt u geïnformeerd over de mogelijkheden die het prachtige project Clingendeal biedt! Heeft u vragen, wij staan u ook graag telefonisch te woord op het nummer 0166-72 89 00.

Afspraak maken