Onze top 5 to do'sin en rondomSint-Annaland

Sint-Annaland biedt voor iedereen wat unieks en ligt centraal gelegen; zo vindt u hier een perfecte combinatie van rust, ruimte en goede bereikbaarheid. Bekijk onze top 5 to do’s.

1. JachthavenSint-Annaland

100 meter

Met uitstek de meest unieke locatie van Sint-Annaland. U woont letterlijk tegenover de haven waar u uitkijkt over een uitgestrekte Krabbenkreek. Zeker voor boot eigenaren is dit een top locatie. Uw eigen boot voor de deur en op rijafstand van de grote steden, wat wilt u nog meer?

2. StrandSint-Annaland

500 meter

Geniet in alle rust aan het strand van Sint-Annaland. Met zonnig weer kunt u hier heerlijk genieten en ontspannen, maar ook met onstuimig weer kunt u hier heerlijk wandelen en van het ruwe water genieten met uitkijk op de Krabbenkreek.

3. DuiklocatieSint Annaland

900 meter

Zoekt u iets actiefs om te ondernemen in het water? Bezoek de plaatselijke duikspot eens, een geweldige onderwater ervaring. Waar u niet alleen kunt genieten van al het moois aan de oppervlakte, maar ook van het geen dat de zee u te bieden heeft.

4. NatuurgebiedDe Pluimpot

10 km

Rust & uitgestrekte natuur dichtbij. Op een klein stukje rijden van uw woning vindt u een uitgestrekt natuurgebied waar u heerlijk kunt wandelen of fietsen. We kunnen met zekerheid zeggen dat u hier goed van de rust kunt genieten en tevens dicht bij de grote steden woont.

5. Grote MarktBergen op Zoom

23 km

In Bergen op Zoom vindt u een sfeervol centrum vol gezellige winkels om heerlijk een hele dag te struinen. Genoeg gewinkeld? Ook aan gezellige restaurants en barretjes een overvloed in Bergen op Zoom. Ontdek de gezelligheid van Brabant, dicht bij de Zeeuwse rust.

Ziet u uzelf hier al wonen?

Ontdek wat Sint-Annaland nog meer voor u te bieden heeft. Zeer centraal gelegen met de grote steden binnen handbereik. Restaurants, supermarkt en diverse voorzieningen liggen allemaal in de nabije omgeving en velen zelfs op loopafstand. Wees er snel bij, we hebben nog enkele appartementen en woningen beschikbaar!

Woningen bekijkenAppartementen bekijken