Wonen in de vrijheid?

Clingendeal biedt haar bewoners vrijheid. Die vrijheid is te vinden in de natuur rond de locatie, op de rustige wegen van en naar Sint-Annaland, in de voorzieningen in en rond de woning en bovenal biedt Clingendael u de vrijheid om te wonen zoals u dat voor u ziet.

Woningen bekijkenAppartementen bekijken

Wonen aan een natuurgebied

De woningen zijn direct gelegen aan Nationaal Park Oosterschelde. Dit is het grootste nationale park van Nederland en tevens een Natura 2000 gebied. Deze unieke natuur begint vanaf uw voordeur en stekt zich kilometers ver uit in een geweldig uitzicht. Een unieke zeehonden rustplaats bevindt zich vlakbij. De locatie leent zich verder uitstekend om sporten uit te oefenen: varen, fietsen, wandelen of duiken, het kan allemaal bijna direct vanuit uw woning.

Een bruisende
omgeving

De directe omgeving bruist van activiteiten. U vindt er veel mogelijkheden om te winkelen, uit eten te gaan en te ontspannen.

Sint-Annaland zelf herbergt veel voorzieningen, zoals een supermarkt, verschillende café’s, restaurants en winkels. De verschillende basisscholen en zorgcentra maken de voorzieningen compleet.

Bergen op Zoom is een stad vol karakter, sfeer en activiteit en bevindt zich op slechts 30 minuten rijden van Sint-Annaland. Ook de kleinere plaatsen zoals Poortvliet (met zijn bekende woonboulevard) en Tholen hebben een breed pakket aan mogelijkheden voor ontspanning.

Onze top 5 to do's

Afstandstabel
Van Sint-Annaland naar...

Bergen op zoom 22 km 29 minuten
Goes 57 km 45 minuten
Breda 60 km 46 minuten
Rotterdam 64 km 54 minuten
Antwerpen 62 km 61 minuten
Den Haag 89 km 69 minuten
Utrecht 122 km 87 minuten

Een perfecte uitvalsbasis

Sint-Annaland ligt uitermate goed gesitueerd en vanaf de grote steden is de locatie uitstekend bereikbaar. Het vele natuurschoon welke rond de locatie te vinden is, biedt u rust en ontspanning na een werkdag in de omgeving; het is als thuiskomen, maar het voelt als vakantie.

Brochure aanvragen