Een unieke ontwikkeling

Met het ontwikkelen van Clingendael hebben we ons als primair doel gesteld om een uniek project neer te zetten op een geweldige locatie voor een brede doelgroep. Vandaar de keuze voor een combinatie van woningen en appartementen die qua beleving een uitstekend ensemble vormen. Het complex wordt uiteraard voorzien van de laatste hoogwaardige duurzaamheidstechnieken en gasloos aangelegd.

Unieke woningen
Hoewel de tuinen van de woningen zich aan de achterzijde bevinden, zorgen de balkons aan de voorzijde van de woningen ervoor dat u optimaal kunt genieten van het uitzicht. De woningen worden als het ware in de dijk gebouwd. Om een groot hoogteverschil in de tuin tegen te gaan, is er een ingenieuze oplossing bedacht. De tuinen van de woningen aan de kade worden middels een betonplaat op gelijke hoogte gebracht met de begane grond. De ruimte die eronder overblijft, zal ingericht worden als persoonlijke parkeerplaats, u parkeert feitelijk onder uw eigen tuin!

Unieke prijsstelling
Dat het project breed toegankelijk moet zijn, vertaalt zich ook naar de prijsstelling. Door slim te bouwen en ontwikkelen kunnen wij project Clingendael tegen scherpe prijzen aanbieden.

Initiatief
Het plan is een initiatief van iDea Compact, wij zijn een nuchter, compact nononse bedrijf dat middelgrote tot grote projecten ontwikkelt in een werkgebied wat zich uitstrekt over de provincies Noord Brabant, Zeeland en Zuid-Holland. Als ontwikkelaar werken wij vaak samen met geWOON architecten, ook nu heeft dit geresulteerd in een fijn en passend woonconcept op deze unieke locatie in Sint-Annaland, wij zijn dan ook trots op het resultaat. Wij gaan er vanuit dat ook u deze plek aanspreekt en uw enthousiasme gewekt is middels het ontwerp en de verschillende geboden woonmogelijkheden.

Uiteraard voorzien wij u in de volgende fase van alle technische informatie. Wanneer u meer wilt weten laat u dan informeren door Neeskens Makelaars, Wilmar en Anne staan graag voor u klaar aan de Eendrachtsweg 9 te Tholen.

Brochure aanvragen