Volledig uitverkocht!

16 Luxeappartementen

Heeft u altijd al willen wonen op een fantastische locatie met zicht op het water? Dan is dit uw kans. Neeskens Makelaars mag u 16 appartementen te koop aanbieden, gelegen op een unieke locatie. De gevel contrasten, de royaliteit van de appartementen, de ruime balkons en het mooie zicht maakt het wonen op deze locatie tot een beleving!

Brochure aanvragen

Algemeen

De appartementen zijn divers van indeling. Ruimtelijkheid en zicht op de Krabbenkreek staat centraal. De appartementen op de bovenste verdieping beschikken over een extra zolderverdieping. De appartementen variëren qua woon-oppervlakte tussen de 93 m2 en 130 m2.

Elk appartement heeft een eigen parkeerplaats in de kelder. Tegen meerprijs is een extra parkeerplaats bij te kopen. Vanuit de parkeerkelder zijn de appartementen te bereiken middels het trappenhuis en/of de lift.

Bekijk de omgevingOnze top 5 to do's

Kenmerken

Woon oppervlakte van 93 m2 tot 130 m2
Oppervlakte balkon van 7 m2 tot 17 m2
Entresol van 19 m2 tot 27 m2 (3de verdieping)

Wonen ophoog niveau

In een appartement van Clingendael woont u op hoog niveau. Het complex is van alle gemakken voorzien en schitterend vormgegeven. De appartementen zijn zo gesitueerd dat elk appartement een schitterend uitzicht heeft. Het bruisende centrum van Sint-Annaland bevindt zich direct achter het complex, waardoor benodigde voorzieningen goed bereikbaar zijn.

Brochure aanvragen