Type langskap

Heeft u altijd al willen wonen op een fantastische locatie met zicht op het water? Dan is dit uw kans. Neeskens Makelaars mag u 15 dijkwoningen te koop aanbieden, gelegen op een unieke locatie. De diversiteit aan gevels, de loggia’s met zicht op de haven en de parkeerkelder met een eigen parkeerplaats maakt hier wonen tot een beleving!

Brochure aanvragen

Algemeen

Begane grond
Voor de woningen op het parkeerdek is zowel via de gang op het parkeerdek als vanaf de kade de begane grond toegankelijk. U komt binnen in de hal. De hal voorziet in een wc, meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit de hal wordt u de toegang geboden tot de woonkamer. De woonkamer is ruim opgezet en geniet van veel daglicht. Het zonnetje schijnt fijn naar binnen waar het zitgedeelte is gepland aan de achterzijde en de openslaande deuren aan de tuin. Aan de voorzijde van de woning is de keuken gepland; met een prachtig zicht op de haven.

Eerste verdieping
De eerste verdieping beschikt over een drietal ruime slaapkamers, een badkamer en een aparte toiletruimte. De badkamer beschikt over een dubbele wastafel en een inloopdouche.

Tweede verdieping
Dit onderdeel van de woning draagt bij aan de originaliteit van de woning. Naast een ruime slaapkamer/zolderkamer beschikt deze verdieping over een balkon. Het gemiddeld oppervlakte van de balkons is ca. 12 m2. Vanuit dit vertrek kunt u tot rust komen en heeft u een fantastisch zicht op de haven met achterliggend de Krabbenkreek.

Parkeerkelder
Onder dijkniveau bevindt zich de parkeerkelder. Elke dijkwoning beschikt over een eigen parkeerplaats. Tegen meerprijs is eventueel een extra parkeerplaats bij te kopen.

Tuin
De achtertuin is bereikbaar vanaf de straat, woonkamer of gang op het parkeerdek, elke woning heeft een achter uitgang. In de tuin bevindt zich een berging. De achtertuinen zijn gelegen op het zuid-westen of zijn georiënteerd op het westen.

Hoewel de woningen een mooi ensemble vormen, heeft elke woning een unieke gevel met een eigen identiteit. 

Interesse in deze woning?

Begane grond

Eerste verdieping

Tweede verdieping

Variant langskap
Deze variant is van toepassing op
de volgende bouwnummers:

Kenmerken

Woon oppervlakte van 127 m2 tot 140 m2
Oppervlakte tuin van 41 m2 tot 72 m2
Inhoud van 448 m2 tot 516 m2