Volledig uitverkocht!

15 Eigentijdsewoningen

Heeft u altijd al willen wonen op een fantastische locatie met zicht op het water? Dan is dit uw kans. Neeskens Makelaars mag u 15 dijkwoningen te koop aanbieden, gelegen op een unieke locatie. De diversiteit aan gevels, de loggia’s met zicht op de haven en de parkeerkelder met een eigen parkeerplaats maakt hier wonen tot een beleving!

Brochure aanvragen

Beschikbaarheid

Bouwnummer 1 – Verkocht onder voorbehoud
Bouwnummer 2 – Verkocht onder voorbehoud
Bouwnummer 3 – Verkocht onder voorbehoud
Bouwnummer 4 – Verkocht onder voorbehoud
Bouwnummer 5 – Verkocht onder voorbehoud

Bouwnummer 6 – Verkocht onder voorbehoud
Bouwnummer 7 – Verkocht onder voorbehoud
Bouwnummer 8 – Verkocht onder voorbehoud
Bouwnummer 9 – Verkocht onder voorbehoud
Bouwnummer 10 – Verkocht onder voorbehoud

Bouwnummer 11 – Verkocht onder voorbehoud
Bouwnummer 12 – Verkocht onder voorbehoud
Bouwnummer 13 – Verkocht onder voorbehoud
Bouwnummer 14 – Verkocht onder voorbehoud
Bouwnummer 15 – Verkocht onder voorbehoud

Wonen in de vrijheid

De woningen in project Clingendael zijn bij uitstek geschikt voor starters en gezinnen. De woningen zijn ruim opgezet en van alle gemakken voorzien. De verschillende gevels zorgen daarnaast voor een knus en gezellig straatbeeld.

In het plan zijn verschillende woningtypes uitgewerkt. Het verschil zit met name in de gevelaanzichten. Elke woning beschikt over ruime kamers en een balkon aan de voorzijde waarvandaan u prachtig over het water uitkijkt.

Clingendeal biedt haar bewoners vrijheid. Die vrijheid is te vinden in de natuur rond de locatie, op de rustige wegen van en naar Sint-Annaland, in de voorzieningen in en rond de woning en bovenal biedt Clingendael u de vrijheid om te wonen zoals u dat voor u ziet.

Parkeerkelder
Onder dijkniveau bevindt zich de parkeerkelder. Elke dijkwoning beschikt over een eigen parkeerplaats. Tegen meerprijs is eventueel een extra parkeerplaats bij te kopen.

Tuin
De achtertuin is bereikbaar vanaf de straat, woonkamer of gang op het parkeerdek, elke woning heeft een achter uitgang. In de tuin bevindt zich een berging. De achtertuinen zijn gelegen op het zuid-westen of zijn georiënteerd op het westen.

Bekijk de omgevingOnze top 5 to do's

Heb jij je keuze al gemaakt tussen onze langskap en onze topgevel?